Miskolci Egyetem Gépészmérnöki és Informatikai Kar
Robert Bosch Mechatronikai Intézeti Tanszék
belép
Bosch
Bosch Rexroth


 

2010-ben is Bosch-díj - A tehetséges fiatalokért

 

A Robert Bosch Power Tool Kft. és a Robert Bosch Energy and Body Systems Kft. célja az, hogy megjutalmazza a Miskolci Egyetem legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtó diákjait. A program azokat a hallgatókat támogatja, akik tanulmányaik során állandó, kimagasló teljesítményt nyújtanak, és pályafutásuk során kutatási tevékenységet vagy egyéb közéleti, szociális, társadalmi tevékenységet is végeznek.
 
1. A pályázat feltételei:

  1. A “Bosch-díj”-ra a Miskolci Egyetem (ME) Gépészmérnöki és Informatikai Karának (GÉK)  2010 júniusában diplomázók pályázhatnak.
  2. Kiemelkedő teljesítmény az egyetem / főiskola ideje alatt:
    • kiemelkedő tanulmányi eredmény az utolsó két év átlagában,
    • kemelkedő diplomamunka eredmény,
    • sikeres TDK munka, vagy részvétel egyéb tanulmányi versenyen.


2. A pályázati rendszer
A pályázati feltételek teljesülését, és a díjazottak kiválasztását egy egyetemi bizottság (3 fő Miskolci Egyetemről és 3 fő a Bosch részéről) bírálja el.
 
3. A pályázat beadásának határideje: 2010. június 21.
 
4. A pályázat benyújtásának módjai:
Elektronikusan a weboldalunkon található „Pályazati adatlap” elnevezésű dokumentum kitöltésével, és a pályázat zsofia.szoke@hu.bosch.com e-mail címre történő visszajuttatásával lehet jelentkezni a Bosch-díj elnyerésére, nyomtatott formában pedig a Robert Bosch Mechatronikai Tanszék adminisztrációján is van lehetőség a pályázat leadására.  A pályázati adatlapot és minden fontos információt a http://www.olh.hu/bosch/cms/bosch-dij oldalon megtalálsz, de a  pályázattal kapcsolatos kérdések esetén a zsofia.szoke@hu.bosch.com e-mail címre is lehet írni, és tájékoztatást kapni. 
 
5. A pályázat értékelése, díjazása:
A határidőre beérkezett és az előírásoknak megfelelően elkészített pályázatokat az értékelést végző bizottság 2010. június 23-ig elbírálja, és a pályázókat értesíti.
A Bosch-díjat, mely egyben pénzjutalommal is jár, a diplomaosztó ünnepségen adja át a Bosch vezetősége.