Miskolci Egyetem Gépészmérnöki és Informatikai Kar
Robert Bosch Mechatronikai Intézeti Tanszék
belép
Bosch
Bosch Rexroth


PNEUMOBIL ROADSHOW A MISKOLCI EGYETEMEN

 

 

A Bosch Rexroth Pneumatika Kft. Eger, valamint a Bosch Rexroth Kft. Budapest vállalatok idén IV. alkalommal rendezik meg hagyományos Pneumobil versenyüket, amelyre 2011. május 7–én kerül sor Egerben. A megmérettetésen a műszaki felsőoktatási intézmények hallgatói vesznek részt, amelyen egy pneumatikus hajtással működő „jármű” tervezése és kivitelezése a feladatuk. A győzelemért 2 miskolci csapat is ringbe száll, akik minél több szurkolót várnak az egri versenyre.

A két Bosch vállalat feltett célja is az, hogy az idei versenyre minél több szurkoló érkezzen az egyetemekről, akik a saját csapatukat támogatják.
Ennek érdekében ápr. 13-30. között egy olyan egyetemi körutat terveznek, amelynek során nemcsak az összes résztvevő intézmény csapatát látogatják meg, de egyben felhívást is intéznek az adott intézmény hallgatóihoz, hogy jelenlétükkel erősítsék csapataikat a versenyen.
 
A Miskolci Egyetemre 2011. április 20-án érkeznek, hogy népszerűsítsék a versenyt és a csapatokat. Az a csapat, aki a legtöbb szurkolót vonultatja fel Egerben, annak az egyetemnek a rajongói között 20 db belépőjegyet sorsolnak ki a VOLT fesztiválra. A csapatokkal készített videó pedig felkerül a Pneumobil facebook oldalára, ahol mindenki "like"-olhatja a videót. Természetesen a "like"-kolók között is nyereményeket sorsolnak ki, 10 db borcsomagot és egy wellness hétvégét.

A szervezők minden egyetemi polgárt szeretettel várnak a roadshow miskolci állomásán: 2011. április 20-án az egyetem főbejáratánál.