Miskolci Egyetem Gépészmérnöki és Informatikai Kar
Robert Bosch Mechatronikai Intézeti Tanszék
belép
Bosch
Bosch Rexroth


Bosch-díj - A tehetséges fiatalokért

 
 
A Robert Bosch Power Tool Kft. és a Robert Bosch Energy and Body Systems Kft. célja az, hogy megjutalmazza a Miskolci Egyetem legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtó diákjait. A program azokat a hallgatókat támogatja, akik tanulmányaik során állandó, kimagasló teljesítményt nyújtanak, és pályafutásuk során kutatási tevékenységet vagy egyéb közéleti, szociális, társadalmi tevékenységet is végeznek.
 
1. A pályázat feltételei:
  1. A “Bosch-díj”-ra a Miskolci Egyetem (ME) Gépészmérnöki és Informatikai Karának (GÉIK)  2011 decemberében és 2012 januárjában diplomázók pályázhatnak.
  2. Kiemelkedő teljesítmény az egyetem / főiskola ideje alatt:
    • kiemelkedő tanulmányi eredmény az utolsó két év átlagában (tanulmányi átlag),
    • kiemelkedő diplomamunka eredmény,
    • sikeres TDK munka, vagy részvétel egyéb tanulmányi versenyen.

2. A pályázati rendszer:

A pályázati feltételek teljesülését, és a díjazottak kiválasztását egy 6 fős bizottság (3 fő Miskolci Egyetemről és 3 fő a Bosch részéről) bírálja el.
 
3. A pályázat beadásának határideje: 2012.január 24. éjfél
 
4. A pályázat benyújtásának módjai:
 
A jelentkezéshez regisztrálj a Bosch-díj honlapján: www.boschdij.boschmiskolc.hu. A honlapon minden fontos információt megtalálsz, de a pályázattal kapcsolatos kérdések esetén a zsofia.szoke@hu.bosch.com e-mail címre is írhatsz. 
 
5. A pályázat értékelése, díjazása:
 
A határidőre beérkezett és az előírásoknak megfelelően elkészített pályázatokat az értékelést végző bizottság elbírálja és a pályázókat telefonon értesíti. A Bosch-díjat, mely egyben pénzjutalommal is jár, a diplomaosztó ünnepségen adja át a Bosch vezetősége.