Miskolci Egyetem Gépészmérnöki és Informatikai Kar
Robert Bosch Mechatronikai Intézeti Tanszék
belép
Bosch
Bosch Rexroth


 Tisztelt Kollégák, Tisztelt Hallgatók!

 

 Ezúton értesítünk minden kedves érdeklődőt, hogy a túra betegség miatt elmarad, illetve érdeklődés esetén egy későbbi időpontban lesz megtartva!

 

 

A Robert Bosch Mechatronikai Intézeti Tanszék 2014. szeptember 27-én szombaton, újfent megrendezi a hagyományos bükki gyalogtúráját, amelyre a jelentkezéseket szeretettel várjuk.

 

Túránk során meglátogatunk egy 14. századi pálos kolostor romot, két híres barlangot és felkeresünk három szirtet melyről gyönyörű panorámában lesz részünk Miskolcra, Lillafüredre és Felsőhámorra.

 

A gyalogtúra útvonala: Ómassa – Szentlélek pálos kolostor romjai – Magos-kő – Vidróczky barlang – Csókás – Lencsés nyereg – Szeleta-tető – Szeleta-barlang – Molnár szikla – Majális park

Táv: kb. 15 km

Szintemelkedés: 400 m

Túravezető: Nagy Lajos, tanársegéd

Találkozó az 1-es villamos végállomásán, Felső-Majláthon 8:00-kor, ahonnan 8:15-kor indul a 15-ös busz Ómassára.

Felszerelés: Az időjárásnak megfelelő öltözet, kényelmes túracipő vagy bakancs, esőkabát vagy esernyő, megfelelő mennyiségű étel és ital.

 

A jelentkezéseket a nagy.lajos@uni-miskolc.hu címre várjuk!

 

A túravezető a túra útvonalát a résztvevők felkészültségétől függően, és az időjárási körülményekhez igazodva megváltoztathatja. A túrán mindenki saját felelősségére vesz részt.