Miskolci Egyetem Gépészmérnöki és Informatikai Kar
Robert Bosch Mechatronikai Intézeti Tanszék
belép
Bosch
Bosch Rexroth


Kedves Hallgatók!

 

Megerősítjük a Kar vezetése által megküldött üzenetet, hogy minden szakon, így a mechatronikai mérnöki alapszakon is szakirányt kell választani a Neptunon keresztül. Az alábbi teendőkre hívom fel a figyelmüket:

1.      A választott specializációk megjelölése a Neptun-rendszerben az alábbiak szerint történik:

·      Ügyintézés/ Szakirányjelentkezés menüpontban a „Választás” alatt a „Szakirányválasztási időszak” kijelölése: 2016.03.08. 8 h – 2016.03.21. 12h

·      „Felvehető szakirányok” listájában a „Felvesz” gombbal  

¾    a mechatronikai mérnöki szakon a specializációra lépés szándékot kifejező 1 specializációt kell kiválasztani.

 

2.      A tényleges beosztásra a vizsgaidőszak végén, a specializációra lépés feltételeit teljesítőket figyelembe véve kerül sor.

3.      A végleges beosztásról a vizsgaidőszak végén értesítést kapnak.

 

Fontos!

 ·         Azok a specializáció-választásra jogosult hallgatók, akiknek nincs legalább három lezárt félévük a szakon (pl. átjelentkezéssel kerültek a szakra), írásban adják le választásukat a kari tanulmányi ügyintézőnél (A/1 mfsz. 21. sz. iroda). 

 ·         Saját érdekében éljen a maximálisan bejelölhető specializáció/blokk/sáv megjelölési lehetőségével, mert ha tanulmányi eredménye nem teszi lehetővé, hogy az egyetlen megjelölt specializációra bekerüljön, akkor a 2016. év őszi félévében nem léphet specializációra.

 ·         A határidők lejártával a Neptun lezár.

Specializáció választás feltétele: az a hallgató vehet részt a választáson, akinek a szakon van legalább három lezárt féléve és még nincs specializáción.