Miskolci Egyetem Gépészmérnöki és Informatikai Kar
Robert Bosch Mechatronikai Intézeti Tanszék
belép
Bosch
Bosch Rexroth


Bosch-díj - A tehetséges fiatalokért

A Robert Bosch Power Tool Kft. és a Robert Bosch Energy and Body Systems Kft. célja az, hogy megjutalmazza a Miskolci Egyetem legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtó diákjait. A program azokat a hallgatókat támogatja, akik tanulmányaik során állandó kimagasló teljesítményt nyújtanak, és pályafutásuk során kutatási tevékenységet vagy egyéb közéleti, szociális, társadalmi tevékenységet is végeznek.
 

1. A pályázat feltételei:
 
1. A “Bosch-díj”-ra a Miskolci Egyetem (ME) Gépészmérnöki és Informatikai Karának (GÉIK) vagy a Gazdaságtudomány Karának (GTK) 2016/2017-es tanév őszi félévében diplomázó hallgatói pályázhatnak.
 
2. Kiemelkedő teljesítmény az egyetem / főiskola ideje alatt:
 
- kiemelkedő tanulmányi eredmény az utolsó két év átlagában,
- kiemelkedő diplomamunka eredmény,
- sikeres TDK munka, vagy részvétel egyéb tanulmányi versenyen,
- szakmai versenyeken való részvétel,
- releváns szakmai tapasztalat (gyakornokként, önkéntesként).
 

2. A pályázat beadásának határideje: 2017.01.23. 12:00
 

3. A pályázat benyújtásának módjai:
 
A pályázati feltételeket igazoló dokumentumokat (leckekönyv másolata, diplomamunka és államvizsga eredményt igazoló dokumentum, tanulmányi versenyeket igazoló dokumentum, stb.), illetve az önéletrajzot a DalmaViktoria.Acs@hu.bosch.com e-mail címre kell eljuttatni legkésőbb 2017.01.23 12:00 –ig.
 
A pályázattal kapcsolatos kérdéseket a DalmaViktoria.Acs@hu.bosch.com e-mail címen lehet feltenni.
 

4. A pályázat értékelése, díjazása:

 A határidőre beérkezett és az előírásoknak megfelelően elkészített pályázatokat az értékelést végző bizottság elbírálja és a pályázókat telefonon értesíti. A Bosch-díjat, amely pénzjutalommal is jár, 2017. február 1-jén a Miskolci Egyetem Kari tanévnyitó ünnepségén adja át a Bosch vezetősége.