Miskolci Egyetem Gépészmérnöki és Informatikai Kar
Robert Bosch Mechatronikai Intézeti Tanszék
belép
Bosch
Bosch Rexroth


 

 

A Robert Bosch Power Tool Kft. és a Robert Bosch Energy and Body Systems Kft. célja az, hogy megjutalmazza a Miskolci Egyetem legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtó diákjait. A program azokat a hallgatókat támogatja, akik tanulmányaik során állandó kimagasló teljesítményt nyújtanak, és pályafutásuk során kutatási tevékenységet vagy egyéb közéleti, szociális, társadalmi tevékenységet is végeznek.

 

1. A pályázat feltételei:

A “Bosch-díj”-ra a Miskolci Egyetem (ME) Gépészmérnöki és Informatikai Karának (GÉIK) vagy a Gazdaságtudomány Karának (GTK) 2018/2019-es őszi félévében diplomázó hallgatói pályázhatnak. 

Kiemelkedő teljesítmény az egyetem / főiskola ideje alatt: 

- kiemelkedő tanulmányi eredmény az utolsó két év átlagában,

- kiemelkedő diplomamunka eredmény,

- sikeres TDK munka, vagy részvétel egyéb tanulmányi versenyen,

- szakmai versenyeken való részvétel,

- releváns szakmai tapasztalat (gyakornokként, önkéntesként).

 

2. A pályázat beadásának határideje: 2019.01.27. 12:00

 

3. A pályázat benyújtásának módjai:

A pályázati feltételeket igazoló dokumentumokat (önéletrajz, leckekönyv másolata, diplomamunka és államvizsga eredményt igazoló dokumentum, tanulmányi versenyeket igazoló dokumentum, stb.) elektronikus úton legkésőbb 2019.01.27 12:00–ig a peter.lodar@hu.bosch.com e-mail címre kell elküldeni.

 

4. A pályázat értékelése, díjazása:

A határidőre beérkezett és az előírásoknak megfelelően elkészített pályázatokat az értékelést végző bizottság elbírálja és a pályázókat telefonon értesíti. A Bosch-díjat, amely pénzjutalommal is jár, 2019. február 7-8-án a Miskolci Egyetem diplomaátadó ünnepségén adja át a Bosch vezetősége. A Bosch ezen felül álláslehetőséget biztosít a díjazottak számára.